St. Moritz - Tirano

In deze cabinerit rijden we op 24 juli 2004 mee met regionale trein 425 van St. Moritz naar Tirano (Italië). We beleven de rit vanuit elektrische motorwagen ABe 4/4 54 van de Rhätische Bahn in Zwitserland.

De hele reis duurt ongeveer twee uur en twintig minuten, welke u in zes afleveringen van ongeveer een halfuur kunt kijken.

St. Moritz - Pontresina
St. Moritz - Pontresina
00:16:40
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 1 van St. Moritz tot Pontresina.
Pontresina - Bernina Lagalp
Pontresina - Bernina Lagalp
00:22:51
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 2 van Pontresina tot Bernina Lagalp.
Bernina Lagalp - Cavaglia
Bernina Lagalp - Cavaglia
00:37:45
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 3 van Bernina Lagalp tot Cavaglia.
Cavaglia - Poschiavo
Cavaglia - Poschiavo
00:24:18
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 4 van Cavaglia tot Poschiavo.
Poschiavo - Miralago
Poschiavo - Miralago
00:13:43
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 5 van Poschiavo tot Miralago.
Miralago - Tirano
Miralago - Tirano
00:24:35
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 6 van Miralago tot Tirano.