Domodossola - Locarno

In deze cabinerit rijden we op 16 augustus 2006 mee met sneltrein 61 van Domodossola (Italië) naar Locarno. We beleven de rit vanuit elektrisch treinstel Abe 4/6 52 van de Ferrovie Autolinee Regionali Ticinesi in Zwitserland. Vanaf de grens bij Camedo rijden we over het spoornet van de Società Subalpina Imprese Ferroviarie.

De hele reis duurt ongeveer één uur en zesenveertig minuten, welke u in vier afleveringen van ongeveer een halfuur kunt kijken.

Domodossola - Druogno
Domodossola - Druogno
00:36:00
Kijk mee met de machinist op het traject Domodossola - Locarno van de SSIF in Italië en de FART in Zwitserland. Deel 1 van Domodossola tot Druogno.
Druogno - Camedo Dogana CH
Druogno - Camedo Dogana CH
00:30:56
Kijk mee met de machinist op het traject Domodossola - Locarno van de SSIF in Italië en de FART in Zwitserland. Deel 2 van Druogno tot Camedo Dogana CH.
Camedo Dogana CH - Intragna
Camedo Dogana CH - Intragna
00:21:00
Kijk mee met de machinist op het traject Domodossola - Locarno van de SSIF in Italië en de FART in Zwitserland. Deel 3 van Camedo Dogana CH tot Intragna.
Intragna - Locarno
Intragna - Locarno
00:17:43
Kijk mee met de machinist op het traject Domodossola - Locarno van de SSIF in Italië en de FART in Zwitserland. Deel 4 van Intragna tot Locarno.