Nieuw: Meerdere pagina's
Deze galerie bestaat uit meerdere pagina's. Gebruik de navigatie rechts om tussen de verschillende pagina's te navigeren.

Train Simulator Handleidingen
Introductie

Op de volgende pagina's treft u diverse handleidingen aan die u helpen meer uit Train Simulator te halen. Hieronder een overzicht van de beschikbare handleidingen met een korte omschrijving.

Basishandleiding Train Simulator
In deze basishandleiding kunt u lezen hoe u Train Simulator moet installeren. Daarnaast worden de basis functionaliteiten van Train Simulator besproken.

Route Geometry Extractor
Deze handleiding behandelt de Route Geometry Extractor welke onderdeel is van het standaard met Train Simulator meegeleverde onderdeel Train Simulator Editors & Tools. Met de Route Geometry Extractor kunt u zelf uw eigen route opzetten.

Route Editor
Deze handleiding behandelt de Route Editor welke onderdeel is van het standaard met Train Simulator meegeleverde onderdeel Train Simulator Editors & Tools. De Route Editor kunt u gebruiken om uw eigen route in te richten of een bestaande route aan te passen.

Activity Editor
Deze handleiding behandelt de Activity Editor welke onderdeel is van het standaard met Train Simulator meegeleverde onderdeel Train Simulator Editors & Tools. Met de Activity Editor kunt u nieuwe activiteiten maken op een route of bestaande activiteiten aanpassen.

Consist Editor
Deze handleiding behandelt de Consist Editor. De Consist Editor is onderdeel van de Activity Editor en wordt gebruikt om treinsamenstellingen te creëren.

Cab Editor
Deze handleiding behandelt de Cab Editor welke onderdeel is van het standaard met Train Simulator meegeleverde onderdeel Train Simulator Editors & Tools. In de Cab Editor kunt u een cabine inrichten met werkende instrumenten.

Omschilderen
In de handleiding omschilderen kunt u lezen hoe u een bestaande trein kunt omschilderen in uw eigen kleurstelling door gebruik te maken van enkele aanvullende programma's.

Tunnels maken
De handleiding tunnels maken besteed aandacht aan het bouwen van tunnels met behulp van de Route Editor.